PDA

View Full Version : Auto-gen Trees



philip.ed
05-28-2010, 08:07 AM
Is there any-way to cut down the amount of auto-gen trees around the field textures? Because I love this map, but down low my frame-rates drop and although I can dly perfectly well, it's not smooth enough for me.
I had this problem before on Canon's chanel map, but using 2 cores for Il-2 seemed to sort this out for me ;)

I think I could edit the load.ini to do this, but I don't really want to muck it up. It would be good if I could make it so that some textures use the trees and some don't, as then I'd still have a great environment, but one that is easier on my rig.

My PC specs:
Intel core 2 duo processor @ 2.00 a core
ATI 4650 (512mb)
4GB RAM

So not the best PC, but it runs Il-2 on perfect settings ;)

352nd Oscar
05-28-2010, 08:14 AM
This "might" help your particular installation.

Go into the "/MODS/mapsmods/maps/_Tex/352nd_Cross_Channel" folder and find the files *_tree(s).tga and move them to a temporary directory. This will eliminate a lot of the trees associated with the textures.

Check your conf.ini file for the 'forest' setting and try either "forest=2" or "forest=3" in either the OPENGL or DirectX sections (depending on which one use use).

philip.ed
05-28-2010, 08:45 AM
I'll try and report back ;)